W-Two World - 더블유 #3 Dizi Konusu / Yorumum

Dizi Tanıtımı Ve Genel Bilgiler







Süper zengin ve “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul (Lee Jong Suk) ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) arasında yer alan aşk hikâyesi anlatılmaktadır.




Bölüm sayısı: 16
Yapım yılı: 2016
Türü: Romantik / Komedi / Dram
Oyuncular: 

  Lee Jong Suk - Kang Cheol 




    Karikatürün ana karakteridir. Karikatür olduğunu anladığı zaman gerçek dünya ile karikatür dünyası arasında geçiş yapabilmektedir.




 Han Hyo-joo - Oh Yeon-joo





    Karikatürü çizen Oh Sung-Moo karakterinin kızıdır. Oh Sung-Moo kızının çocukluğunda çizdiği olimpiyatlara katılan sporcu erkek resminden etkilenerek Kang Cheoul'u çizdiği için (yani Kang Cheoul'un asıl yaratıcısı o olduğundan) o da karikatür dünyasına gidip gelebilmektedir, fakat o dünyaya girebilmek için öncelikle Kang Cheoul'un ona gerçekten ihtiyaç duyduğunu hissedebilmesi ve oradan ayrılması için karikatürün o bölümünün sonlanması gerekmektedir. Bölüm sonu gelmesi içinse ana karakterin (Kang Cheol)'un ani bir duygu değişimi yaşaması gerekmektedir.




Jung Yoo-jin - Yoon So-hee 




Kang Cheol'un yakın arkadaşı ve asistanıdır, Kang Cheol'u sevmektedir fakat bunu söylememektedir.





Lee Tae-hwan - Seo Do-yoon



Kang Cheol'un yakın arkadaşı ve korumasıdır. Kang Cheol'u dövüş sanatları konusunda geçmiş zamanda eğitmiştir.


Park Won-sang - Han Cheol-ho



Kang Cheol'u geçmişte ailesini öldüren katil olarak suçlayan ve idam cezası talep eden savcıdır. Başkanlık seçimlerini kazanmak için asıl katil ile işbirliği içerisindedir. 55 yaşındadır.



Kim Eui-sung - Oh Sung-moo



Oh Yeon-joo'nun babası ve ünlü bir karikatüristtir. W karikatür serisinin yaratıcısıdır. 58 yaşındadır.



Heo Jeong-do - Park Min-soo (Deli Köpek)



Myung Se Hastahanesinde profesör, Oh Yeon-joo'nun öğretmenidir. Sıkı bir W takipçisidir, bazen Oh Yeon-joo'ya sürekli W hakkında spoiler sorar. Öğrenciler arasında lakabı "Deli Köpek" olarak çıkmıştır.