Kill me, heal me - 킬미, 힐미 #2 Dizi Konusu / Yorumum

  Dizinin Tanıtımı Ve Genel Bilgileri




                    

Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun ile psikiyatri uzmanı olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Rİ-jin arasında geçen romantik komedi.


Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2014-2015
Türü: Komedi / Romantik 
Yönetmen: Kim Jın-Man
Senarist:  Jın Soo-Wan
Yayıncı: MBC
Yayın Tarihi:  7 Ocak 2015 – 12 Mart 2015
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular:




Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir işadamı olan Cha Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda , Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığından muzdarip olur ve kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı kişiliğe (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X) sahiptir.






Hwang Jung-Eum dizide, psikiyatri kliniğinde ilk yılında olan Oh Ri-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak bir kişiliğe sahiptir ama aynı zamanda manik depresiftir (Hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da tam aksine çok üzgün ve ümitsiz kalır.) Cha Do-Hyun (Ji Sung) adındaki bir hastanın iyileşmesine yardımcı olur ve daha sonra onun kişiliklerinden birine aşık olur.



Park Seo-Joon dizide, Oh Ri-Jin'in (Hwang Jung-Eumikiz kardeşi olan Oh Ri-On karakterini canlandırmaktadır.  Onun karakteri, yazdığı kitaplar ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır. O kitap yazarken gerçek kimliğini saklayarak Omega adını kullanır. Ayrıca sevimli bir komşudur. 













-PHOTOS-






























                            THE END