Descendants Of The Sun ( DOTS ) 태양의 후예 #1 Dizi Konusu / Yorumum

Dizi Tanıtımı Ve Genel Bilgiler








Güney Kore Özel Kuvvetler Birimi’nde görev yapan Yoo Shi-jin, astsubay Seo Dae-young ile yakaladıkları hırsızın yaralanması sebebiyle kendilerini hastanede bulurlar. Yoo Shi-jin burada Doktor Kang Mo-yeon ile tanışıp ondan çok etkilenir. Fakat aşk hikayeleri daha başlayamadan zıt ideolojileri sebebiyle ayrı düşerler. Shi-jin bir asker olarak hayat kurtarmak için öldürürken, Moyon bir doktor olarak Hipokrat yeminine bağlı kalıp hayat kurtarmaktadır. İkili yollarını ayırmaya karar verir fakat buna rağmen kaderin onları zaman içinde tekrar ve tekrar karşı karşıya getirmek için farklı planları vardır.



16 bölümden oluşan bir dizi. Genel olarak Kore dizilerinde görülen bir durum olarak diziler çok üzün süre ekranda kalmaz. Kore dizileri haftada iki gün yayınlanır. 

Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018
Türü: Komedi / Romantik 
Yönetmen: LEE JUNG-HYO
Senarist:  JUNG HYUN-JUNG
Yayıncı: tvN,Netflıx
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2019 – 17 Mart 2019
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular:


Song Joong-ki Yoo Shi-jin



Song Joong-Ki dizide, yurt dışında görev alan özel kuvvet askeri olan Yoo Shi-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, askeri biriminin takım lideridir.






 Song Hye-kyo Kang Mo-yeon 


Song Hye-Kyo dizide, özel bir hastanede cerrah olarak çalışan Kang Mo-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, televizyon kanallarında verdiği tıp bilgilerinden sonra ünlü bir yüz haline gelmiştir ve ameliyathaneden çıkmayan bir doktorken hastanenin VIP hastalarının önemli olmayan sorunları ile ilgilenmeye başlamıştır. Bir gün, çalıştığı hastanenin sahibine çantası ile vurur ve bu duruma kızan hastanenin sahibi onu gönüllü çalışanlarla beraber savaş yorgunu bir ülke olan Uruk’a gönderir.

Kim Ji-won - Yoon Myeong-Joo



Kim Ji-Won dizide, orduda cerrah olarak görev alan Yoon Myeong-Joo karakterini canlandırmaktadır.



Jin Goo  Seo Dae-young



Jin Goo dizide, özel kuvvetlerde bir subay olarak görev alan Seo Dae-Young karakterini canlandırmaktadır.